Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
Kundpaket
App, internetbank och BankID
Bedrägeri och säkerhet
Händelser i livet
Bli privatkund

Kapitalförvaltning

  • Tillgång till vår samlade kompetens inom värdepappersområdet
  • Analyser av olika marknader, branscher och bolag
  • Skräddarsydda investeringslösningar och långsiktig investeringsstrategi
Man in office holding glasses

Kapitalförvaltning är för dig som har ett större kapital att förvalta. Du bestämmer själv hur delaktig du vill vara. Hos oss kan du välja mellan ett flertal trygga och enkla typer av kapitalförvaltning, såväl rådgivande som diskretionär förvaltning. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just dig!

Vilken kapitalförvaltning passar dig?

När vi sköter den löpande förvaltningen av ditt kapital vill vi ge dig en långsiktig avkastning. För att vi ska kunna hjälpa dig att nå dina korta och långsiktiga mål och drömmar behöver vi vara lyhörda. Förstå just din situation.

Vi vill få dina pengar att arbeta för dig samtidigt som riskerna balanseras. Detta hjälper våra erfarna kapitalförvaltare - även kallade aktiemäklare - dig med. Med våra rötter i sparbanksrörelsen tror vi även på ett lokalt engagemang och att finnas där du finns. Tillsammans hjälper vi dig föra vidare det du åstadkommit till nästa generation, på ett hållbart sätt.

Boråsbilder

Aktiehandel

Intresserad av aktier och andra värdepapper? Då kan din kapitalförvaltare ge dig råd baserade på dina risk- och avkastningsförväntningar. Tjänsten är speciellt för dig som vill vara delaktig i förvaltningen och har en långsiktig aktieportfölj.

Boråsbilder

Diskretionär förvaltning

Vid diskretionär förvaltning överlåter du dina placerings- och investeringsbeslut åt våra förvaltare. Du överlåter till oss att förvalta ditt privata eller ditt företags kapital, och då handlar allt om förtroende. Det är vår ledstjärna i varje relation, i varje tjänst vi erbjuder och i varje beslut vi tar.

Boråsbilder

Rådgivande förvaltning

Få de bästa placeringsförslagen på aktier, fonder och andra värdepapper utifrån dina förväntningar på avkastning och syn på risk.