Hoppa till textinnehållet

Kapitalförvaltning

Kapitalförvaltning är för dig som har ett större kapital att förvalta. Du bestämmer själv hur delaktig du vill vara. Hos oss kan du välja mellan ett flertal trygga och enkla typer av kapitalförvaltning, såväl rådgivande som diskretionär förvaltning. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just dig!

Vilken kapitalförvaltning passar dig?

Rådgivande förvaltning

Få de bästa placeringsförslagen på aktier, fonder och andra värdepapper utifrån dina förväntningar på avkastning och syn på risk. 

Sparbanken Sjuhärad

När vi sköter den löpande förvaltningen av ditt kapital vill vi ge dig en långsiktig avkastning. För att vi ska kunna hjälpa dig att nå dina korta och långsiktiga mål och drömmar behöver vi vara lyhörda. Förstå just din situation.

 

Vi vill få dina pengar att arbeta för dig samtidigt som riskerna balanseras. Detta hjälper våra erfarna kapitalförvaltare - även kallade aktiemäklare - dig med. Med våra rötter i sparbanksrörelsen tror vi även på ett lokalt engagemang och att finnas där du finns. Tillsammans hjälper vi dig föra vidare det du åstadkommit till nästa generation, på ett hållbart sätt.