Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
Kundpaket
App, internetbank och BankID
Bedrägeri och säkerhet
Händelser i livet
Bli privatkund
Par står i ett hus och pussas, mannen håller en flyttkartong

Behöver du hjälp med bolån?

Har du bolån hos annan bank och vill se om du kan få en bättre ränta? Eller ska du flytta och behöver lånelöfte? Vi hjälper dig.

Behöver du förnya ditt Mobila BankID?

Om du har fått en signal om att giltighetstiden håller på att gå ut eller om ditt Mobila BankID har spärrats behöver du förnya Mobilt BankID.

Utökad användning av Mobilt BankID

För att kunna lägga till ny betalningsmottagare, autogiro eller höja Swish-gränsen behöver du en så kallad utökad användning av Mobilt BankID. Utökat BankID aktiverar du med Digital ID-kontroll eller säkerhetsdosa.

Få koll på dina köp med Utgiftskollen

I vår app finns Utgiftskollen där du enkelt kan hålla koll på alla dina utgifter. Utgifterna samlas utifrån kategori och du får en tydlig överblick vad du lägger dina pengar på.

Two young adult friends smiling

5 tips till dig som ska extrajobba

Ett sommarjobb är en chans att tjäna extra pengar, och det finns en del att tänka på för unga som ska börja jobba. Vi har listat 5 saker att ha koll på.

Two people working in front of the computer together

Med starka lösenord blir du tryggare

För många är det svårt att hålla koll på alla lösenord och använder därför samma eller liknande lösenord. Och konsekvenserna kan bli förödande. Vi har tipsen för hur du blir starkare i kampen mot bedrägerier.

Samlare

Vilket intresse tar du med dig in i pensionen?

Du kanske kommer att bli jättegammal! Men du kommer fortfarande att vara samma person. Se till att du har råd sen när du har tid.

Parent and child playing inside

Med rätt hemförsäkring kan livet ta plats

Få upp till 20 procents rabatt när du tecknar ny hemförsäkring. Den skyddar ditt hem och dina saker och gör livet lite tryggare. Ett bra pris för en riktigt bra försäkring.

* Som Nyckelkund med bolån och fordonsförsäkring hos oss (bil, lätt lastbil eller husbil) får du 20 procents rabatt när du tecknar ny hemförsäkring (villahem, villa eller hem). Försäkringen förmedlas av Sparbanken Sjuhärad. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring.