Meny
Kontor och öppettider
Samhällsengagemang
Hållbarhet
Utbildningar och projekt
Sponsring
Finansiell information

Våra sociala medier

Varmt välkommen till Sparbanken Sjuhärads sida på Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube. Här kan du ta del av vad vi brinner för, hur det är att jobba hos oss och hitta inspiration för din privatekonomi.

Woman standing with digital tablet in office

Facebook

På Facebook delar vi med oss av tips och idéer som underlättar i din vardag. Här får du också hänga med på händelser på och utanför banken.

Students on a bench looking at the mobile together

Instagram

På Instagram vill vi inspirera till kloka val när det gäller din ekonomi. Det blir också en hel del besök på olika events och kundträffar.

Three colleagues having a meeting in front of a computer

Linkedin

Vill du också jobba på Sparbanken Sjuhärad? Då borde du följa oss på LinkedIn. Här berättar vi om vardagen som anställd på banken, och lite annat såklart.

Mother and child using a laptop together in their living room

Youtube

På Youtube berättar våra lokala experter om både stort och smått. Allt från världsekonomi till enklare plånboksfrågor. Häng med!

Policy i sociala medier

Personlig information

Tänk på att inte lämna ut personlig information, som personnummer, kontonummer, kortnummer, PIN-kod, lösenord eller annan känslig information på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Har du frågor om dina personliga ärenden kan du vända dig till vår telefontjänst på 033-16 65 00.

Ställa frågor i våra sociala medier

För frågor på våra sidor vill vi att man håller en trevlig och saklig ton. Vi kommer att plocka bort kommentarer som är av kränkande karaktär. Användare som bryter mot reglerna kan komma att blockeras. Vi ber dig att respektera FacebooksInstagramsLinkedIns och Youtubes regler och svensk lag, särskilt dataskyddsförordningen (GDPR).

Var uppmärksam på att det du skriver på sidan blir synligt för andra användare och kan röja din status som kund samt vilka produkter och tjänster du använder hos Sparbanken Sjuhärad eller annan bank.

Meddelanden vi skickar till dig

Vi skickar aldrig ut meddelanden till dig där vi ber dig att lämna ut personliga uppgifter eller att logga in på internetbanken via en direktlänk. Får du sådant meddelande från någon som uppger sig vara anställd i banken, kontakta oss omedelbart.

Behandling av personuppgifter

Sparbanken Sjuhärad behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR). Att använda Facebook, Instagram och LinkedIn innebär i dagsläget att dina personuppgifter kan komma att överföras till tredje land utanför EU/EES-området. Tredje land omfattas inte av GDPR, vilket kan innebära en ökad risk i integritetshänseende, bland annat när det gäller möjligheter för myndigheter i tredje landet att få tillgång till dina personuppgifter och för dina möjligheter att utöva kontroll över personuppgifterna. Sparbanken Sjuhärad är behjälplig att, så långt det är möjligt, ytterligare informera dig om integritetslagstiftningen och skyddsläget för personuppgifter i tredjelandet.

För information om Sparbanken Sjuhärads personuppgiftsbehandling, se Behandling av personuppgifter.

Kommentarer eller meddelanden får inte innehålla:

  • Obehörig publicering av upphovsrättsskyddat material
  • Länkning till sidor som innehåller olagligt material
  • Uppmaningar till brott eller annat som bryter mot svensk lag
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
  • Olaga våldsskildring eller pornografi
  • Hot, skvaller eller lögner
  • Förtal, personangrepp eller ärekränkande inlägg
  • Svordomar eller obscena ord
  • Kommersiella budskap