Hoppa till textinnehållet

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden.

Huvudägare är Sparbanksstiftelsen Sjuhärad, som lämnar bidrag inom en rad områden i syfte att stödja bygdens utveckling. En god ekonomisk utveckling i banken kommer därmed bygden och dess invånare tillgodo. Som samhällsmedborgare har vi rollen som motor för bygdens utveckling. Både som kommersiell aktör och som aktiv sponsor till idrott, kultur och utbildning. I mötet med våra kunder är vår lokala förankring unik. Vi känner våra kunder och har förståelse för deras behov. Våra korta beslutsvägar och närheten till dig som kund ger både dig och banken stora möjligheter. 

För andra är Sjuhäradsbygden en liten del av Sverige. För oss betyder den allt!

Tillsammans utvecklar vi Sjuhärad

Låt oss presentera ”Tillsammans utvecklar vi Sjuhärad” - filmen som visar samarbetet mellan Sparbanken Sjuhärad och Sparbanksstiftelsen Sjuhärad. Hur vi med stolthet förvaltar det förtroende som bygden ger oss. Och hur vi tillsammans ger tillbaka, genom att stötta projekt, föreningar och organisationer runt om i Sjuhärad.

Bankens resa genom tiderna

För att veta vart vi ska bör vi veta varifrån vi kommer. Se filmen som kort beskriver Sparbanken Sjuhärads resa genom tiderna.

Filmen "För att veta vart vi ska..."

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad har som mål att främja Sjuhäradsbygden och bidra till att den ska bli en attraktivare plats att leva och bo i.

Stiftelselogga med bakgrund

Mer information

 • Sponsring

  Funderar du på att ansöka om sponsring? Läs här om hur du testar ditt projekt. Här hittar du också formuläret där du gör själva ansökan.

  Ansök om sponsring
 • Kontor och medarbetare

  Vi finns i kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga. Här hittar du våra kontor, medarbetare och öppettider.

  Bankens kontor
 • Analyser och rapporter

  Swedbank tar fram ett stort antal analyser, till exempel om marknad, börs och bolag. Vi gör också rapporter om hur politiska beslut påverkar enskilda individer och hushåll samt företagare.

  Analyser och rapporter
 • Öppettider

  Letar du efter våra öppettider för kontor och Kundcenter? Eller undrar du hur vi har öppet under storhelgerna?

  Bankens öppettider

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar, ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering och hur du kan skydda dig mot bedragare, phishing och mycket mer.