Hoppa till huvudinnehåll

Om Sparbanken Sjuhärad

Tre barn blåser såpbubblor i trädgården en sommardag

Med 85.000 privatkunder och 8.000 företagskunder är vi den ledande banken på vår hemmamarknad. Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning.

Vårt samhällsengagemang

Vi utbildar barn och unga i privatekonomiska frågor, och arbetar för att minska tröskeln in till arbetsmarknaden för unga människor.

Huvudägare är Sparbanksstiftelsen Sjuhärad, som lämnar bidrag inom en rad områden i syfte att stödja bygdens utveckling. En god ekonomisk utveckling i banken kommer därmed bygden och dess invånare tillgodo.

Som samhällsmedborgare har vi rollen som motor för bygdens utveckling. Både som kommersiell aktör och som aktiv sponsor till idrott, kultur och utbildning. I mötet med våra kunder är vår lokala förankring unik. Vi känner våra kunder och har förståelse för deras behov. Våra korta beslutsvägar och närheten till dig som kund ger både dig och banken stora möjligheter. 

För andra är Sjuhäradsbygden en liten del av Sverige. För oss betyder den allt!

Se filmen "Tillsammans utvecklar vi Sjuhärad"

Se filmen "Borås 400 år"

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad

Stiftelsen har som mål att främja Sjuhäradsbygden och bidra till att den ska bli en attraktivare plats att leva och bo i.

Mer information

 • Sponsring

  Här kan du läsa om hur Sparbanken Sjuhärad arbetar med sponsring och hur vi resonerar kring eventuella sponsorsamarbeten. 

  Sponsring
 • Kontor och medarbetare

  Vi finns i kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga. Här hittar du våra kontor, medarbetare och öppettider.

  Bankens kontor
 • Analyser och rapporter

  Swedbank tar fram ett stort antal analyser, till exempel om marknad, börs och bolag. Vi gör också rapporter om hur politiska beslut påverkar enskilda individer och hushåll samt företagare.

  Analyser och rapporter
 • Öppettider

  Letar du efter våra öppettider för kontor och Kundcenter? Eller undrar du hur vi har öppet under storhelgerna?

  Bankens öppettider