Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
Kundpaket
App, internetbank och BankID
Bedrägeri och säkerhet
Händelser i livet
Bli privatkund

Nyhetsbrev Nyckelkund

Nyckelkund mars 2023

Familj

Vad drömmer du om?

Att spara är kanske viktigare än någonsin. Så här gör du för att bygga upp en buffert!

Vad drömmer du om?

De digitala bedrägerierna ökar – så gör du för att undvika att drabbas!

Vi har gått ihop med Sveriges banker för att sprida kunskap om hur du och dina närstående kan skydda er mot bedrägerier. Läs mer och få konkreta tips på hur du kan bli mer svårlurad!

Svårlurad
Solpaneler

Vill du sänka dina elkostnader?

Under 2022 lanserade vi ett särskilt lån, med ett specifikt och viktigt syfte. Vi kallar det Hållbarhetslån och tanken är att det ska möjliggöra en snabbare grön omställning. 

Hushållningssällskapet

Fem sparbanker i unikt samarbete

Fem sparbanker och Hushållningssällskapet Sjuhärad gör gemensam sak för framtidens jord- och skogsbruk. Under 2023 lanseras ett lokalt forskningsprojekt i Länghem.

Hållbarhet

Banken hälsar på: Bryggan i Sätila!

Bryggan är hela samhällets stolthet och Lygnerns kronjuvel.

Våra bästa tips

Avsluta ett abonnemang och starta ett sparande

Med Abonnemangshjälpen som finns i appen kan du få du koll på alla dina abonnemang. Om du vill säga upp sådant som du inte använder ordnar Minna Technologies, som tillhandahåller tjänsten, det åt dig. Nu kan du också samtidigt välja om du vill starta ett sparande på valfri summa.

Få överblick med Boendekollen

Bolån handlar förstås mycket om räntor och amortering. Men det finns mycket annat som också hänger ihop med ditt hem. Vill du få överblick över sparande, försäkringar eller det juridiska? Boendekollen är en rådgivning där vi går igenom helheten i din boendeekonomi tillsammans.

Samla din tjänstepension

Har du haft olika arbetsgivare genom åren? Då kan det hända att du har tjänstepension på lite olika ställen också. Om du samlar din tjänstepension hos oss kan du överblicka den i app eller internetbank och enkelt byta fonder. Det finns en steg-för-steg-guide för varje avtalsområde som visar hur du flyttar din tjänstepension.