Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
Kundpaket
App, internetbank och BankID
Bedrägeri och säkerhet
Händelser i livet
Bli privatkund

Vill du sänka dina energikostnader?

Solpaneler

Då är vårt Hållbarhetslån kanske något för dig!

Under 2022 lanserade vi ett särskilt lån, med ett specifikt och viktigt syfte. Vi kallar det ett Hållbarhetslån och tanken är att det ska möjliggöra en snabbare grön omställning.

Vårt Hållbarhetslån är framtaget för dig som vill göra en energieffektiviserande investering i din bostad. Vad pengarna ska användas till vet du bäst själv, men vår tanke är att det kan vara i stort sett vad som helst som bidrar till energieffektivisering. Lånet tas utan säkerhet och du kan låna mellan 50.000 kronor och 350.000 kronor till förmånlig ränta. Så ett Hållbarhetslån har många fördelar. Minskad energiförbrukning är ju goda nyheter för dig, din plånbok och miljön. Och kan vi vara en del av utvecklingen mot grönare och hållbarare fastigheter vill vi självklart vara det. Det rimmar väl med vår roll som möjliggörare i många andra sammanhang.

Här kan du läsa mer om Hållbarhetslånet!

Vad kan jag göra med ett Hållbarhetslån?

Hållbarhetslånet finns till för att hjälpa dig med investeringen när du ska göra energieffektiviserande åtgärder som rör din bostad. Du vet bäst vad det handlar om för åtgärder, men för att nämna några exempel kan det röra:

  • Solceller

  • Fönsterbyte

  • Nytt värmesystem

  • Nya vitvaror

  • Tilläggsisolering

  • Laddbox för bilen