Hoppa till textinnehållet

Webbinarium

Välkommen att ta del av våra webbinarier där du får möta våra specialister som ger dig inspiration och kunskap inom sitt område. 


På den här sidan kan du anmäla dig till kommande webbinarier och även ta del av tidigare sändningar. Under de livesända webbinarierna har du möjlighet att ställa frågor direkt till talarna via en chatt.

Aktuella webbinarier

Investeringsstrategin

Live: 10 mars kl 09.00-10.00

Välkommen att ta del av hur Swedbanks strateger anser att man som investerare bör manövrera i marknaderna framöver. Talare är Investeringsstrateger Johannes Bjerner och Daniel Grythberg samt Mattias Isakson, chef Strategi & Allokering.

 

Green tea in white teacup.

Kommersiella fastigheter i coronapandemins spår

Live: 17 mars, kl 9.00-10.00

 

Anders Holmestig, VD Fastighetsägarna kommer reda ut vilka möjligheter som finns till användning av lokaler och fastigheter. Han kommer också berätta vilka politiska förslag som finns på agendan. Anders informerar om de tre stora statliga utredningarna inom bostadsområdet som är på gång och vad han tror politikerna är beredda att göra för att stödja fastighetsägarna.

Girl out shopping with her father

Hållbara investeringar i de gröna näringarna - Hur går vi från ord till handling?

Live: 17 mars, kl 10.00-11.00

 

Hur ser Sveriges lantbrukare på lönsamheten, möjligheten att utveckla sitt företag och framtida investeringar? Vilken roll har lantbruket i målet om ett fossilfritt Sverige? Och hur rimmar det med livsmedelsstrategin? Vad säger lantbruket, handeln och politiken och hur bidrar de finansiella instituten på bästa sätt? Det är några av frågorna vi vill ge dig svar på under detta webbinarium.

 

 

Father and son feeding the calves

Hållbarhet som affärsidé

Live: 18 mars, kl 07.45-08.45


Omställningen till ett hållbart samhälle går med en rasande fart och som företagare kan det vara svårt att hänga med. Hur implementeras miljö och hållbarhet i verksamheten för att skapa långsiktig lönsamhet? Detta och mycket mer kommer Fredrik Nilzén, hållbarhetschef Swedbank, och Martin Ahlquist, Senior Key Account Manager AutoPlan prata om under detta webbinarium. 

Creating, paper and scissors, patterns

Vad händer bostadsmarknaden?

Live: 19 mars, kl 09.00-09.45

Med stigande priser och historiskt låga räntor har bostadsmarknaden blomstrat de senaste åren. Men hur länge kommer trenden hålla i sig och vad händer sen? Välkommen till ett webbinarium som beskriver framtidsutsikter på bostadsmarknaden och hushållens boendeekonomi.

Three persons on a terrace in the city.

Första steget för att handla med aktier

Live: 23 mars kl 18.00 – 19.00
Välkommen till en livesänding där du får tipsen som hjälper dig igång med att investera i aktier! Tove Zander, ungdomsansvarig på Swedbank går igenom grunderna för att starta ett sparande med aktier och förklarar hur de fungerar. Du kommer att kunna ställa dina frågor direkt via chatt.

Young people in a café.

Hur tänker en fondförvaltare?

Live: 24 mars kl 08.30-09.30
Swedbank Roburs fond Small Cap Emerging Markets är en fond som investerar i små och medelstora bolag i de delar av världen som växer snabbast. Välkomna att lyssna vad Jens Barnevik har att berätta om hur han hittar och analyserar bolagen, hur portföljen ser ut och vilka risker och möjligheter ser han framöver för småbolagen i tillväxtmarknaderna.

Two business people looking at a mobile in office library.

Aktivt styrelsearbete

Live: 24 mars kl 08.30-10.30
Styrelseutbildning fördelade på tre tillfällen. Utbildningen fokuserar på hur man kommer igång med och utvecklar ett aktivt styrelsearbete. 24 mars är sista utbildningstillfället. Det två första utbildningstillfällena kan du se i efterhand. Du hittar dem längre ner på denna sida - Se tidigare sändningar av våra webbinarier.

 

People in an office, talking, standing together.

blir du bättre digital ekonomi

Live: 25 mars kl 15.00-16.00


Med digitala banktjänster kan din vardag bli enklare. Vill du få hjälp att komma igång? Du får även råd kring säkerhet på nätet. Anmäl dig via länken nedan.

 

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Se tidigare sändningar av våra webbinarier