Hoppa till huvudinnehåll

Vår sponsringsstrategi

Föreningsliv

Sparbanken Sjuhärad har en lång tradition av att på olika sätt stödja samhället, där sponsorsamarbeten varit en viktig del. Med vår storlek i verksamhetsområdet följer ett stort ansvar. Detta ansvar tar vi på största allvar och vi vill med vår sponsring aktivt ta del av och stötta samhället till det bättre.

Hur du ansöker

All ansökan om sponsring ska gå via vår hemsida. För att banken ska kunna ta ställning till en förfrågan måste en del uppgifter fyllas i. Men testa först ditt projekt/din sponsring så att du inte lägger ner en massa arbete i onödan.

Ansökningsformuär

Ansökan skickas till "ditt" kontor

Ansökan om sponsring skickas till ditt lokala kontor, som med största sannolikhet har den bästa kännedomen om din verksamhet. Det är också kontorschefen som kontaktar dig gällande bankens beslut.

Varje kontor har en egen sponsringsbudget.

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad...

...har som mål att främja Sjuhäradsbygden och bidra till att den ska bli en attraktivare plats att leva och bo i.

Stiftelsens främsta uppgifter är att främja sparsamhet genom att bevara och utveckla sparbanks- och föreningsbanksrörelsernas idéer och värderingar samt att stärka bankens konkurrenskraft på marknaden.

Om sponsring

 • Sponsring

  Här kan du läsa om hur Sparbanken Sjuhärad arbetar med sponsring och hur vi resonerar kring eventuella sponsorsamarbeten. 

  Sponsring
 • Testa ditt projekt

  Vi får mängder av förfrågningar om samarbete. Om du vill ge oss ett förslag till samarbete börjar du med att testa ditt projekt. 

  Testa ditt projekt
 • Fyll i en sponsringsansökan

  All ansökan om sponsring ska göras via ett formulär. För att banken ska kunna ta ställning till en förfrågan måste ett flertal uppgifter fyllas i.

  Fyll i ansökan
 • Länka till sparbankensjuharad.se

  Länka gärna till sparbankensjuharad.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor så hjälper vi dig gärna.

  Länka till sparbankensjuharad.se