Hoppa till textinnehållet

Vår sponsringsstrategi

Swedbank

Sparbanken Sjuhärad har en lång tradition av att på olika sätt stödja samhället, där sponsorsamarbeten varit en viktig del. Med vår storlek i verksamhetsområdet följer ett stort ansvar. Detta ansvar tar vi på största allvar och vi vill med vår sponsring aktivt ta del av och stötta samhället till det bättre.

Hur du ansöker

All ansökan om sponsring ska gå via vår hemsida. För att banken ska kunna ta ställning till en förfrågan måste en del uppgifter fyllas i. Men testa först ditt projekt/din sponsring så att du inte lägger ner en massa arbete i onödan.

Ansökan skickas till "ditt" kontor

Ansökan om sponsring skickas till ditt lokala kontor, som med största sannolikhet har den bästa kännedomen om din verksamhet. Det är också kontorschefen som kontaktar dig gällande bankens beslut.

Varje kontor har en egen sponsringsbudget.

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad...

...har som mål att främja Sjuhäradsbygden och bidra till att den ska bli en attraktivare plats att leva och bo i.

 

Stiftelsens främsta uppgifter är att främja sparsamhet genom att bevara och utveckla sparbanks- och föreningsbanksrörelsernas idéer och värderingar samt att stärka bankens konkurrenskraft på marknaden.

Om sponsring

  • Testa ditt projekt

    Vi får mängder av förfrågningar om samarbete. Om du vill ge oss ett förslag till samarbete börjar du med att testa ditt projekt. 

    Testa ditt projekt
  • Fyll i en sponsringsansökan

    All ansökan om sponsring ska göras via ett formulär. För att banken ska kunna ta ställning till en förfrågan måste ett flertal uppgifter fyllas i.

    Fyll i ansökan

Tips

Swish

Kö till föreningens kiosk? Swisha snabbare med hjälp av QR-koder. Du kan både skapa en egen QR-kod och läsa av andras.

Företagspaket Bas

Våra tjänster i Företagspaket Bas förenklar föreningens administration och ni får mer tid över åt er kärnverksamhet.