Hoppa till huvudinnehåll

Hantera Betalkort Företag

Betalkort Företag gör det enkelt att hålla koll på företagets utlägg. Här kan du se hur du följer saldo och transaktioner, hanterar kvitton och fakturor med mera.

Blippa med mobilen eller smartklockan

Betala smidigare i kassan genom att ansluta ditt kort till Apple Pay eller Samsung Pay*.

*Tillgängligt från mitten av oktober.

Smidig hantering av kvitton och fakturor med Expense

Redovisa transaktioner snabbt och enkelt direkt på nätet eller i mobilen. Smidig administrering och kontering av kvitton och fakturor.

Snabb överblick i appen Företagskort

Med appen Företagskort får du bättre koll på saldo, inköp och utlägg. Det är också här du ansluter kortet till Apple Pay eller Google Pay*. Du laddar ned appen Företagskort där du brukar ladda ned appar. 

*Tillgängligt från mitten på oktober.

Internetbanken för företag

I Internetbanken för företag kan anställda med rätt behörighet se hela företagets engagemang, konton, kort och transaktioner. Systemet är anpassningsbart och kan integreras med de flesta löne- och affärssystem.

Ersätt skadat kort

Om kortet inte fungerar eller är skadat beställer du ett ersättningskort. Du kan också ringa eller mejla business.card@entercard.com.

Beställ kort till en kollega

Om en kollega behöver ett kort kan du enkelt beställa det. Är du ensam firmatecknare kan du göra det här. Det går också bra att skicka in blanketten till nedan adress eller e-posta den till business.card@entercard.com.

Ändra kreditgräns

Om du vill ändra kreditgränsen för ett kort kan du som ensam firmatecknare ansöka om det här. Det går också bra att skicka in blanketten till nedan adress eller e-posta den till business.card@entercard.com.

Slå av eller på internetköp

När företagskortet levereras är det öppet för internetköp. Du kan när du vill slå av den funktionen för ett enskilt kort. Skicka ett mejl till oss så hjälper vi dig.

Spärra ditt kort

Ring oss direkt på 08-411 10 11 och spärra ditt kort - vi har öppet varje dag, dygnet runt. Är du i utlandet ringer du +46 8 411 10 20.  

Se PIN-kod

Du kan alltid se din PIN-kod i appen Företagskort.