Hoppa till textinnehållet

Nyckelkund

Tips, nyheter och erbjudanden

Ta hand om kärleken

När du ska gifta dig eller flytta till ett nytt boende är det ett bra tillfälle att se över fler delar av din ekonomi. Av erfarenhet vet vi vad du som gift eller sambo kan tänkas behöva när det gäller det juridiska. Inför varje förändring av din livssituation är det viktigt att se över juridiken, så du står rustad om något oförutsett eller tråkigt händer.

Couple making coffee at home.

Erbjudande om samboavtal och äktenskapsförord

Genom ett samarbete med avtal24 kan du kostnadsfritt göra en behovsanalys av vilka juridiska avtal du kan behöva för att känna dig trygg. Mellan den 20 mars och 30 juni 2019 erbjuder avtal24 dessutom kostnadsfritt samboavtal och äktenskapsförord online för alla som är kunder hos oss (ordinarie pris 695 - 995 kronor).

Uppdaterat erbjudande till barn och unga

Vi har flera enkla banktjänster för barn och unga upp till 18 år för 0 kronor per månad. Nu har vi fyllt på vårt erbjudande med två tjänster: Näthjälpen som kan ta bort oönskat innehåll på internet och i sociala medier i samarbete med Affinion International AB och Kort på kort, en tjänst där man kan designa sitt bankkort i appen eller internetbanken.

 

Det är du som förälder som kan öppna konton och skaffa tjänster till dina barn. Om ni är två föräldrar behöver båda godkänna att barnet får banktjänster. Det är enkelt: Den av er som kontaktar banken intygar att den andre har sagt ja (muntlig fullmakt) till att barnet får banktjänster.

Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa till oss så guidar vi dig. Ring 0771- 60 65 07.

 

Erbjudande till barn och unga

Näthjälpen för barn och unga

Tips om några viktiga datum inför deklarationen

  • 19 mars till 2 april kan du deklarera i Skatteverkets e-tjänst. Om du inte gör några ändringar och lämnar in din deklaration via e-tjänst, sms eller telefon senast den 2 april kan du få din eventuella skatteåterbäring redan mellan den 9 och 12 april om du inte gjort några ändringar eller tillägg i deklarationen.
  • Den 2 maj ska du senast ha lämnat in din deklaration. Det är dock viktigt kolla igenom om du behöver göra ändringar, till exempel för att du sålt en bostad eller kan göra avdrag för resor till jobbet. Det behöver du lägga in själv. Din eventuella skatteåterbäring kommer i början av juni. Läs mer om att deklarera, nedan.
    Tips när du ska deklarera (skatteverket.se)