Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Private Banking

Vi vänder oss till dig som är entreprenör, företagsledare eller privatperson med behov av kvalificerad rådgivning.Vi tror att långsiktighet och specialistkompetens är grunden till ett framgångsrikt samarbete mellan oss och vår kund.

 • Vi vet att det krävs tålamod och hårt arbete för att bygga upp ett kapital. Därför ställer vi våra mest erfarna rådgivare och våra bästa experter till ditt förfogande.
 • Placeringsrådgivning är kärnan i vårt erbjudande. Tillsammans gör vi en långsiktig plan för hur ditt kapital ska förvaltas och utvecklas.
 • Vi tror på kraften i det lokala engagemanget och på nyttan av att ha god förståelse för de förutsättningar som gäller där våra kunder verkar. Därför finns vi där du är.
 • Genom din Private Banking-rådgivare får du tillgång till bankens alla specialister och kompetenser. Tillsammans utgör de ett team, bemannat utifrån dina behov och förutsättningar.
 • Private Banking på Sparbanken Sjuhärad är ett unikt nätverk av privatpersoner, företagare och entreprenörer. Här finns en självklart plats för dig.
Stäng
 
Par julhandlar på internet

Anpassade tjänster

Tillsammans med kunden anpassar vi bankens olika tjänster så att de svarar mot varje kunds unika behov, önskemål och möjligheter.

De går igenom anteckningar på ett möte

Swedbank Insikt

Här hittar du snabbt och enkelt Swedbanks analyser och kommentarer om aktuella marknadshändelser.

Annonsering av amerikanska aktier online – Time Square

Amerikanska aktier

Köp aktier i Apple, Nike och Tesla. Handla amerikanska aktier i Internet- och Mobilbanken.

 • En kvinna visar affärs detaljer på en dator

  Värdepapperstjänster

  Våra värdepapperstjänster ger dig möjlighet att handla med olika typer av värdepapper. Läs mer om innehåll och priser nedan.

 • Förstoringsglas på tidning

  Placeringar

  Aktier, SPAX, ETF, Bull & Bear-certifikat och optioner. Det finns många placeringsmöjligheter på börsen. Läs mer om olika typer av placeringar nedan.

 • Man som håller i en mobiltelefon

  Olika sätt att handla

  Vi erbjuder flera alternativ, du kan göra dina affärer själv eller få stöd och affärstips via rådgivare. Läs mer om olika sätt att handla nedan.

 • Man med läsplatta

  Nyheter och analyser

  Håll dig uppdaterad genom att följa marknadskurser, se aktuella program och de senaste nyheterna. Eller jämför warranter i analysverktyget nedan.

 • Möte på kontoret

  Lär dig mer

  För att få en bra förståelse för aktiehandeln är våra utbildningar i aktier, optioner och warranter en bra start och fortsättning. Läs mer nedan.

 • En man pratar i mobilen

  Support

  Få svar på de vanligaste frågorna samt hitta telefonnummer och e-post till oss på supporten.

 • Johan Helin och Tomas Karlsson

  Värdepappersblogg

  Bloggarna med tips på saker som kan göra din handel med värdepapper enklare.

 • Filmklappa

  Instruktionsfilmer

  Se hur du enkelt öppnar en värdepapperstjänst, håller dig uppdaterad och utnyttjar tekniken för att underlättar din handel med värdepapper i Mobil- och Internetbanken.

Kontaktvägar

Stäng Skriv ut