Hoppa till textinnehållet

Vi stödjer svensk fotboll

Vårt engagemang inom fotbollen

Vi har en lång tradition av att stötta fotboll. För oss handlar fotboll om så mycket mer än resultat. För oss är fotboll integration, entreprenörskap, inkludering, hälsa, jobb och jämställdhet.

Vi är sedan länge en partner till Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och sedan 2021 är vi också stolt sponsor till Fotbollsskolan Lira Blågult. Fotbollsskolan är en av Sveriges största fotbollsskolor för barn och ungdomar och arrangeras av lokala föreningar runt om i landet. Tillsammans med Stiftelsen Friends har vi tagit fram ett inspirerande material, unikt för Fotbollsskolan Lira Blågult. Det ska stärka ledare, föreningar och föräldrar för att främja en trygg miljö för alla barn som deltar i lokala fotbollsskolor. 

Ung ekonomi - föreläsningar för barn och unga om privatekonomi

Swedbank har ett initiativ som heter Ung ekonomi. Det vänder sig till barn och unga i grundskolan och gymnasiet för att inspirera dem att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad. Vi erbjuder föreläsningar för skolklasser, föreningar och på andra platser där barn och unga finns.

För att belysa detta åkte vi till Friends Arena och pratade ekonomi med några av våra landslagsspelare. Se filmen här: