Som Kundsupport arbetar du på något av våra kontor, är bankens ansikte utåt och tar hand om våra kunder i det spontana mötet. Detta innebär att ge service och hjälpa de kunder som kontaktar banken via telefon och/eller på våra kontor. I rollen finns ett stort fokus på att guida och inspirera kunderna till att göra sina bankaffärer i våra olika kanaler.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Du är positiv, ansvarstagande och bemöter våra kunder professionellt samt gillar flexibilitet i ditt arbete. Vi värdesätter erfarenhet från serviceyrken och att du idag studerar vid universitet eller högskola med inriktning mot ekonomi.

Sommarvikariatet startar vecka 25 med utbildning och varar mellan 7 till 10 veckor och det är viktigt att du kan arbeta alla dessa veckor. Om du är den vi söker, ser vi gärna att du har möjlighet att komma in och jobba extra även under terminerna.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Malin Rosen, Bitr. HR-chef, på telefon 033-16 66 75.

Din ansökan

Ansökan, tillsammans med CV och personligt brev, skickar du till , senast den 15 februari. Motivera gärna i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med.