Om rollen

Idag är vi 15 personer som arbetar på Rådgivningskontoret och nu söker vi ytterligare en privatrådgivare. Du kommer att arbeta med kvalificerad rådgivning där målet är att hitta bästa helhetslösningen för kunden inom områden som betala, låna, spara, pension, försäkringar samt familjejuridik. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla befintlig kundbas och proaktivt prospekterar nya kunder.

Vem är du?

Vi letar efter dig som trivs med att träffa människor och utveckla relationer. Du har ett arbetssätt där digitala verktyg är en naturlig del av din dag. Vi ser att du har ett stort eget driv och ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande och driv för att slutföra uppgifter. Centralt är att du har ett affärsfokus i allt du gör och du arbetar för att kunderna skall få lösningar som är anpassade efter deras behov. Tidigare erfarenhet inom finansiell rådgivning är en självklarhet för att lyckas i rollen.

Utbildning och erfarenhet

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens
  • Kompetens kring rådgivning i bank eller liknande position
  • Swedsec rådgivar- och bolånelicens

Ytterligare Information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du kontorschef, Ankie Bergdahl 033-16 68 80.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 13 maj.