Söker du en ny utmaning? Vill du bli en viktig kugge på vår Private Bankingavdelning där du erbjuds ett stimulerande arbete i högt tempo med goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker nu en rådgivare med ett väl utvecklat affärsmannaskap för att underhålla och utveckla relationer med våra kunder.

Om rollen

Idag är vi 18 anställda på Private Bankingavdelningen som arbetar som rådgivare och försäkringsspecialister samt med diskretionär förvaltning, privatjuridik och administration. Vi strävar efter att vara den ledande aktören i Sjuhäradsbygden och en viktig framgångsfaktor är vårt nära samarbete med bankens kundansvariga på företagsmarknaden. Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer där vårt erbjudande anpassas efter kundens behov och förväntningar.

Då en av våra nuvarande kundansvariga på Private Banking går vidare till en tjänst som kontorschef i banken, söker vi nu därför en person som vill vidareutveckla befintliga kundrelationer. I rollen ingår även att arbeta aktivt både internt och externt för att proaktivt söka nya kunder. Kunderna, såväl privatpersoner som företagare, är aktiva och förväntar sig en hög servicenivå, kunskapsnivå och proaktivitet. Entreprenören förväntar sig att få svar på sina frågeställningar kring sitt bolagsägande. Som rådgivare ska du även utveckla ett gott samarbete med kollegor på avdelningen, rådgivare på privat- och företagsmarknaden samt bankens olika specialister.

Vem är du?

Du drivs av att bygga relationer, göra affärer samt har ett stort intresse för Private Bankingfrågor och främst finansiella placeringar. Vi ser att du har ett stort eget driv och engagemang samt att ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande för att slutföra uppgifter med hög kvalitet. Centralt är att du har ett affärsfokus i allt du gör och du arbetar proaktivt för att kunderna ska få lösningar som är anpassade efter deras behov. Vidare kommunicera du obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Utbildning och erfarenhet

  • Utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.
  • Swedsec Specialistlicens och Bolånelicens
  • Goda kunskaper i Officepaketets olika delar.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 21 februari till . För frågor kring tjänsten, kontakta Johan Evertsson, chef Private Banking, 033-16 67 58 eller 0706-72 73 00.


Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.