Vill du vara med på en förändringsresa när kreditadministrationens arbete utvecklas som en följd av mer automatiserade kreditprocesser? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sin kunskap för att utveckla avdelningen och dess arbetssätt.

Om rollen

Vårt team arbetar med olika arbetsuppgifter för att stötta organisationens arbete med granskning av krediter. Vi arbetar med diverse kreditadministration samt svarar på frågeställningar från organisationen vilket kräver god pedagogisk förmåga. Gruppen arbetar även med att dokumentera, analysera och skapa rapporter för att stödja olika funktioner i organisationen. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vårt arbete för att på bästa sätt stötta affären.

Vem är du?

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta med strukturerade arbetsuppgifter och leverera med hög kvalitet. Du är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter och bidra till att utveckla gruppen. Vi ser att du har en god förmåga att planera din dag och ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande och driv för att slutföra uppgifter. Du har förmågan att analysera information och dra slutsatser. Rollen kräver att du trivs med att arbeta i en grupp och har lätt för att samarbeta, har ett prestigelöst förhållningssätt samt delar gärna med dig av dina kunskaper.

Utbildning och erfarenhet

  • Utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.
  • Erfarenhet av att arbeta med krediter.
  • Goda kunskaper i Officepaketets olika delar.

Ytterligare Information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du kreditchef Mikael Ringheim 033-16 69 71 eller funktionsansvarig Anders Hedén 033-16 66 25.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 14 februari.

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.