Om rollen

Sparbanken Sjuhärad är marknadsledande i Borås med en marknadsandel på cirka 40 procent på företagssidan och en affärsvolym på ca 16 miljarder. Kontoret har 23 medarbetare och vi arbetar på en spännande marknad med företag av olika storlek och inom olika branscher. Vi värdesätter att förstå kundernas affär och vi ser att du arbetar lösningsorienterat och har ett personligt bemötande gentemot våra kunder.
Du är kontorets ansikte utåt och tar hand om företagskunder som kommer in på kontoret eller som tar kontakt med oss via våra andra kanaler. I rollen ingår att besvarar ärenden avseende produkter och tjänster samt genomför tillhörande administration samt stöttar och avlastar kollegor. Det finns ett stort fokus på att guida och utbilda kunderna i våra digitala kanaler samt att vid behov slussa kunder vidare till annan kompetens inom banken. Andra områden som du arbetar med är uppstart av nya företagskunder och föreningar, Cash Management frågor, AML mm.

Vem är du?

Vi letar efter dig som sätter kunden i centrum och har ett genuint intresse för deras frågeställningar. Du är nyfiken och vill lära dig mer om företagsaffären. Som person trivs du med att träffa människor samt är prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är effektiv i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera både i tal och skrift samt ser digitala verktyg som en naturlig del av din dag. Ditt arbetssätt karakteriseras av engagemang, initiativtagande och driv för att slutföra uppgifter.

Utbildning och erfarenhet

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens
  • Erfarenhet av service och kundkontakt gärna inom finansbranschen
  • Swedsec rådgivarlicens

Ytterligare Information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Jennie Sanderton, Biträdande Kontorschef Företag, telefon 072-4590348.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till personal@sparbankensjuharad.se senast den 24 april. Urval sker löpande.

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.