Om rollen

Idag är vi 18 anställda på Private Bankingavdelningen som arbetar som rådgivare och försäkringsspecialister samt med diskretionär förvaltning, privatjuridik och administration. Vi strävar efter att vara den ledande aktören i Sjuhäradsbygden och en viktig framgångsfaktor är vårt nära samarbeta med bankens kundansvariga på företagsmarknaden. Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer där vårt erbjudande anpassas efter kundens behov och förväntningar.

Vi söker nu en person som vill ha en stöttade roll med omväxlande arbetsuppgifter. I rollen ingår att bistå våra seniora kapitalförvaltare med den löpande administrationen av bankens diskretionära förvaltning. Du hanterar administrativa uppgifter inom bankens portföljförvaltning så som avtalshantering, omplaceringar och månadsrapporter. Vidare ingår det även i rollen att hjälpa Private Banking Kundstöd med kundmottagning, kundernas vardagstjänster samt att underlätta vardagen för Private Bankingrådgivarna så de kan ägna mer tid åt mötet med kund.

Vem är du?

Du har bankerfarenhet och ett gediget intresse för de finansiella marknaderna. Vi ser att du har ett stort eget driv och engagemang samt att ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande för att slutföra uppgifter med hög kvalitet. För dig är det viktigt med ordning och reda. Rollen kräver att du trivs med att arbeta i team och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vidare kommunicera du obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Har du erfarenhet av kreditberedning är det ett plus.

Utbildning och erfarenhet

  • Utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.
  • Swedsec Specialist licens
  • Goda kunskaper i Officepaketets olika delar.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 25 mars. För frågor kring tjänsten, kontakta Johan Evertsson, chef Private Banking, 033-16 67 58 eller 0706-72 73 00.

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.