Om rollen

Sparbanken Sjuhärad är marknadsledande i Borås med en marknadsandel på cirka 40 procent på företagssidan och en affärsvolym på ca 16 miljarder. Vi arbetar på en spännande marknad med företag av olika storlek och inom olika branscher. Du är företagskundernas primära kontakt och ansvarar för att utveckla en befintlig kundbas samt söka nya kundrelationer. Vi värdesätter att förstå kundernas affär och vi ser att du genererar lösningar som adresserar kundbehov och överträffar kundernas förväntningar.

Vem är du?

Du har ett stort eget driv och ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande genom att initiera, driva och följa upp säljprocesser och kunddialoger. Du har ett affärsfokus i allt du gör och söker feedback hos kunder för att förbättra kunderbjudandet. Vi ser att du har ett intresse för att förstå kundernas mål och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar kunskapen genom att ständigt utveckla kunderbjudandet. I vardagen trivs du med att träffa människor och du prioriterar att stärka befintliga relationer genom att bygga förtroende och utveckla nya kontaktytor.

Utbildning och erfarenhet

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens
  • Kompetens kring företagsrådgivning i bank eller liknande position
  • Swedsec rådgivar- och bolånelicens.

Ytterligare Information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Jennie Sanderton, Biträdande Kontorschef Företag, telefon 072-4590348.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 4 mars. Urval sker löpande.

 

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.