Är du vår nya chef för Marknad och kommunikation på Sparbanken Sjuhärad? Vi är banken som skapar värde för våra kunder genom personliga relationer, närhet och engagemang och vi söker dig som lockas av att arbeta för en verksamhet med ett starkt kundfokus och som har viljan att hela tiden utvecklas.

Om rollen

Du arbetar med intern och extern kommunikation och du kan analysera hur ett företag skall arbeta för att nå ut till kunder och andra intressenter. Rollen innebär att du arbetar både strategiskt och operativt med planering och genomförande då du driver olika typer av projekt från idéstadiet till genomförande samt uppföljning. Som chef kommer du leda Marknad och kommunikationsenheten och du har personalansvar för två personer och rapporterar till ställföreträdande VD. Rollen innebär vidare att du ansvarar för bankens marknadsbudskap och enhetens arbete skall bidra till att stärka bankens varumärke.

Sparbanken Sjuhärad AB är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad som du kommer arbeta nära då vi strävar efter en gemensam kommunikation. Bankens vinster bidrar genom stiftelsen till samhället runt omkring oss vilket gör oss unika jämfört med våra konkurrenter i vårt verksamhetsområde

Vem är du?

Du ska vara en stark kommunikatör och har förmågan att kommunicera information tydligt och enkelt både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Rollen kräver att du kan planera, driva och organisera projekt samt är van vid att arbeta mot deadlines. Samtidigt är det viktigt att du trivs med att det ibland dyker upp arbetsuppgifter som måste utföras med kort varsel genom att du är lyhörd och flexibel. Du är bra på att bygga relationer och samarbeten och prioriterar att förstå vår verksamhet, hur vi fungerar som organisation samt har fokus på marknaden och kunderna. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med kommunikationsarbete och arbete med sociala medier och andra kanaler för information och marknadsföring.

Utbildning och erfarenhet

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom marknad och kommunikation.
  • Erfarenhet av att arbeta med MS Office, Adobe Creative Suite och då framförallt Indesign.
  • Erfarenhet av webbproduktion samt arbete med rörlig bild.
  • Ledarskapserfarenhet är meriterande men inte nödvändig.

Ytterligare Information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ställföreträdande VD Hans-Christian Ackermann på 033-16 66 67.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 15 maj.

 

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.