Söker du en ny utmaning? Vill du bli en del av vår Private Banking avdelning där du erbjuds ett stimulerande arbete i högt tempo med goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker nu en Junior Kapitalförvaltare med stort intresse för de finansiella marknaderna med ambitioner att utvecklas inom området.

Om rollen

Idag är vi 18 anställda på Private Banking och söker nu en ersättare till vår diskretionära förvaltning. Gruppen består av tre medarbetare som hanterar allt från att ta fram bankens Houseview samt hanterar ca 600 kunders portföljer i diskretionärt uppdrag vilket innebär att kunden tecknar avtal med banken att fullt ut hantera kundens placeringar enligt ett givet mandat.

Efter flera år med kraftig tillväxt söker vi nu en person som vill vara med och utveckla systematiska rutiner och bidra till en effektiv kapitalförvaltning för att vi skall kunna utveckla nya affärer.  Jobbet innebär även att tillsammans med övriga kollegor hantera dagliga flöden, rapporter och kontroller.

Vem är du?

Du har nyligen avslutat din utbildning eller skall ta examen inom kort och har ett gediget intresse för de finansiella marknaderna samt ett intresse för hur IT kan bidra till att göra affärer. Vi ser att du har ett stort eget driv och engagemang samt att ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande för att slutföra uppgifter med hög kvalitet. För dig är det viktigt med ordning och reda. Rollen kräver att du trivs med att arbeta i team och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vidare kommunicera du obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Utbildning och erfarenhet:

  • Högskole- eller universitetsutbildning
  • Swedsec Specialist licens, saknas det behöver den genomföras inom 6 mån från anställning
  • Goda kunskaper i Officepaketets olika delar
  • IT-kunskaper är meriterande.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till senast den 10 maj till personal@sparbankensjuharad.se. För frågor kring tjänsten, kontakta Johan Evertsson, chef Private Banking, 033-16 67 58 eller 0706-72 73 00.

 

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.