Om jobbet

Du kommer att arbeta med rådgivning och försäljning inom områden som betala, låna, spara, pension, sak- och trygghetsförsäkringar samt familjejuridik. Du kommer att ansvara för egen kundstock och förväntas även att göra affärer med nya kunder. Att använda de digitala verktygen i ditt arbete ser du som en självklarhet. För det krävs att du har egen drivkraft, gillar att jobba strukturerat och vill utveckla kundens affär med oss. Som person är du sälj- och serviceinriktad och har hög social kompetens.

Utbildning och erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har en erfarenhet av yrkesrollen och är Swedseclicensierad.

Ytterligare information

Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Ankie Bergdahl, 033-16 66 80.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev, via e-post till senast den 20 augusti.

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.