Hoppa till huvudinnehåll

Bättre Affärer Skog och lantbruk - juni 2023

Bättre Affärer Skog och lantbruk kommer med tips och råd, fakta och inspiration till dig som är verksam inom de gröna näringarna.

Siduvud för Bättre Affärer Skog och lantbruk - juni 2023

Skön sommar önskar vi på banken!

Grönt och grant, varmare i vattnet och ljusa kvällar. Vi vill passa på att önska dig en riktigt trevlig sommar! Skulle du behöva vår hjälp under sommarmånaderna så har vi öppet företagskontoret precis som vanligt. Du kan också nå oss över telefon eller digitalt. I appen skriver du enkelt till din rådgivare om du har några frågor. I det här numret av Bättre Affärer bjuder vi bland annat på försäkringsexpertis, gröna krediter, elstöd och andra välbehövliga tips. Trevlig läsning!

Försäkringsgruppen - Peter Larsson

Intervjun: ”Vill hitta den bästa lösningen för kunden”

Vi är stolta över den lokala expertis vi kan erbjuda våra kunder. Inte minst försäkringar där Peter Larsson är en av våra specialister på området.

Ramnasjön i Borås

Sparbanken Sjuhärads kliv – mot att bli en hållbar bank

Sparbanken Sjuhärad har framgångsrikt emitterat bankens första gröna obligationer.

Bedrägerier

Bedragarna tar inte semester

Under sommaren ökar antalet bedrägerier kraftigt. Bedragarna utnyttjar det faktum att många är på semester och att sommarvikarier ofta har sämre koll på rutinerna.

Möte på arkitektbyrå

Utveckla ditt bolag i lågkonjunktur

Att ta sig igenom en lågkonjunktur och komma ut som en vinnare kan vara lättare sagt än gjort. Här får du tips på hur du kan använda krisen som ett tillfälle att vässa bolaget.

SoMe