Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Bli privat- eller företagskund

Swedbank Sjuhärad - Borås stad

Vi vill att Sparbanken Sjuhärad ska vara det självklara valet för dig som privat- och företagskund. Vi är en fristående bank med ett flertal kontor runt om i Sjuhäradsbygden.

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad är majoritetsägare i banken. Den del av bankens vinst som delas ut till Stiftelsen används för att stödja bygdens utveckling. Vi träffar, lyssnar på och bryr oss om våra kunder. Vi är bygdens bank med korta beslutsvägar. Vi är genuint intresserade av vår bygd och vad som händer här.

Bli privatkund

Vi hjälper dig med det du behöver för din ekonomi - betalningar, lån, placeringar, försäkringar, pension, självbetjäningstjänster och personlig rådgivning.

Erbjudanden

Läs mer här om vad vi erbjuder dig som privatkund.

Bli företagskund

Våra fyra steg till ny kund
  1. Information om er verksamhet (fyll i blanketten nedan)
  2. Tidsbokning (vi bokar tid med dig)
  3. Möte på banken (vi träffas för en genomgång)
  4. Ny kund

Inför vårt första möte

För att underlätta vårt första möte både för dig och oss på banken ber vi dig svara på lite frågor om er verksamhet, allt för att vi ska kunna vara väl förberedda. När vi fått dina uppgifter ringer vi upp dig och bokar tid för vårt första möte, som tar cirka en timma. Vi kommer bland annat presentera vårt produktpaket Bättre Affärer, som vi fyllt med rätt tjänster och mer service, just för ditt företag.

Erbjudanden

Läs mer här om vad vi erbjuder dig som företagskund.

Banker måste ställa frågor

Alla banker inom EU måste ställa frågor när du vill bli ny bankkund. Är du redan kund kan vi även behöva ställa frågor när du vill ha en ny bankprodukt eller tjänst. Banken kan också vara tvungen att ställa frågor när en transaktion genomförs.
Stäng Skriv ut